Sterkwater

“STERKWATER, PUUR OP KARAKTER”

STERKWATER is de grappino waar het allemaal mee begonnen is voor de STOOKERY. Wanneer onze grappino in Italië geproduceerd zou zijn, zou het grappa heten, maar STERKWATER komt gewoon van eigen bodem!

Grappino is een destillaat gemaakt van trester. Dit zijn de druiven die overblijven nadat de druiven geperst zijn bij de wijnboer. STOOKERY NORBEECK zorgt er elk jaar weer voor dat het de beste en mooiste druiven uit de regio gebruikt voor haar STERKWATER.

STERKWATER is eind 2014 geïntroduceerd en was binnen 2 maanden uitverkocht! Gesterkt door dit overweldigende begin zetten de Jongens en de Nestor zich met passie in om elk jaar weer een mooie, ambachtelijk vervaardigde "STERKWATER" grappino uit te brengen.


- STERKWATER -
Met STERKWATER is het allemaal begonnen! Op authentieke en ambachtelijke wijze gedestilleerd uit Chardonnay druiven afkomstig van wijngaard Crutzberg en wijngaard Noordal, handgeplukt in 2014. Heerlijk als digestief of bij de borrel.

- STERKWATER op Eycken -
Door STERKWATER een jaar op eikenhouten vaten te laten rijpen wordt een ronde, volle smaak en kleur verkregen. Heerlijk als digestief of bij de borrel.