Private Labels

Onze distilleerketel wordt niet alleen voor de productie van eigen producten ingezet, maar deze wordt ook ter beschikking gesteld voor het creëren van private labels. Op deze manier komen expertises uit verschillende branches samen waardoor nieuwe producten met topkwaliteit worden ontwikkeld, en daar worden wij vrolijk van! Zie onderstaand portfolio met de samenwerkingen waar wij erg trots op zijn. Wij gaan graag in gesprek om onze werkwijze en de mogelijkheden te bespreken. Interesse in een eigen private label of het laten distilleren van fruitsoorten? Stuur ons een bericht via het contacten formulier.

 

Gulpener Gin

Gulpener Gin in samenwerking met Gulpener Bierbrouwerij en Gulpener Brouwlokaal. Deze Gin is gedistilleerd uit een restpartij Gulpener Herfstbock. Deze fluweelzachte gin heeft een kruidige, bloemige en citrusachtige smaak. Heerlijk puur, met een neutrale of fruitig tonic of voor de avonturier in een biercocktail zoals de Dutch 75: 10ml (hoppy) limoensiroop, 20ml citroensap, 40ml Gulpener Gin, 30ml Korenwolf. Meng alle ingrediënten, behalve het bier, in een cocktailshaker met veel ijs. Schenk in een champagne flute en top af met Korenwolf!

 

Mr. Jigs Gin

Mr. Jigs Gin is een samenwerking met het Theaterhotel Venlo en Mr. JIGS Hotel. Deze Gin is gedistilleerd uit graanalcohol en samenstelling van frisse en spicy ingredienten. Waaronder de schillen van de Japanse citrusvrucht Yuzu. Dit geeft Mr. Jigs zijn eigen karakteristieke smaak, lekker fris maar ook een tikkeltje pittig! Start met een mooi glas en vul deze met ijs. Vervolgens schenk je onderstaande ingrediënten in het glas. En voilà, een heerlijke cocktail, waar je hoge ogen mee zult gooien! 35 ml Mr Jigs gin, 10 ml salted caramel siroop, 10 ml cranberrysap, 150 ml elderflower tonic. Garnering: cranberries en rozemarijn.

De Sterck van Steenberg

De Sterck van Steenberg is een samenwerking met Wijndomein Steenberg uit Epen. Deze grappa hebben wij dubbel gedistilleerd van de schillen van de Gewürztraminerdruif. Zacht, zuiver en krachtig.

Bemelerhof

Al jarenlang brengt Bemelerhof restpartijen fruitsap naar onze Stookery. Deze distilleren wij in opdracht en zetten het fruitsap om in Eau de Vie. Bemelerhof staat bekend om haar biologisch fruitsappen die aan horeca wordt geleverd door heel Nederland. Bemelerhof maakt allerlei likeuren door de Eau de Vie te combineren met fruitsap.