Proeverijen

Op zoek naar een leuk uitje in Zuid-Limburg? Bij ons in Noorbeek bent u aan het juist adres! In samenwerking met Wijndomein Mergelsberg bieden wij verschillende arrangementen aan. Met een glaasje wijn vertellen wij u graag meer over de Noorbeekse wijnbouw en onze visie over het productieproces van wijn. Afhankelijk van de beschikbare Mergelsberg wijnen wordt er een selectie gemaakt, er worden altijd minimaal twee proefglazen aangeboden.

Vervolgens nemen we u mee in het distilleerproces, geven we uitleg hoe onze producten tot stand komen en het gehele Stookery Norbeeck assortiment kan geproefd worden. Voor meer informatie over onze assortimenten, zie onderstaand aanbod.

 

Arrangementen

  • BRONS Proeverij van de wijnen van Wijndomein Mergelsberg gevolgd door de STERKWATERS en LIKEUREN van Stookery Norbeeck.
    Prijs per persoon: €15,00  
  • ZILVER Proeverij van Wijndomein Mergelsberg wijnen gevolgd door de STERKWATERS en LIKEUREN van Stookery Norbeeck inclusief hapjes.
    Prijs per persoon: €20,00
  • GOUD (v.a. 4 personen) Een toost met een regionale mousserende wijn. Proeverij van Wijndomein Mergelsberg wijnen gevolgd door de STERKWATERS en LIKEUREN van Stookery Norbeeck inclusief hapjes.
    Prijs per persoon: €25,00

Stuur een aanvraag en wij zullen voor iedere groepsgrootte een passend bezoek organiseren.
 

Ik wil proeven!