Proeverijen

Op zoek naar een leuk uitje in Zuid-Limburg? Bij ons in Noorbeek bent u aan het juist adres! In samenwerking met Wijndomein Mergelsberg bieden wij verschillende arrangementen aan. Het startpunt van de proeverij begint op wijngaard Mheerelindje. Met een glaasje wijn vertellen wij u graag meer over de Noorbeekse wijnbouw en het productieproces van wijn.

Afhankelijk van de beschikbare Mergelsberg wijnen zal er een selectie gemaakt worden, er worden altijd minimaal twee proefglazen aangeboden. Vervolgens maken wij een korte wandeling naar de 18e eeuwse vakwerkboerderij waar Stookery Norbeeck is gevestigd. Hier kunt u de distilleerketel aanschouwen, zal het distilleerproces worden uitgelegd en kan het gehele assortiment geproefd worden.

 

Arrangementen

  • BRONS Proeverij van de wijnen van Wijndomein Mergelsberg gevolgd door de STERKWATERS en LIKEUREN van Stookery Norbeeck.
    Prijs per persoon: €15,00  
  • ZILVER Proeverij van Wijndomein Mergelsberg wijnen gevolgd door de STERKWATERS en LIKEUREN van Stookery Norbeeck inclusief hapjes.
    Prijs per persoon: €17,50
  • GOUD Een toost met een regionale mousserende wijn. Proeverij van Wijndomein Mergelsberg wijnen gevolgd door de STERKWATERS en LIKEUREN van Stookery Norbeeck inclusief hapjes.
    Prijs per persoon: €20,00

Interesse of vragen over onze proeverijen? Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij zullen een passend bezoek organiseren.
 

Ik wil proeven!